• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Update verandering van L.Kemper B.V. Naar Kemcon

Na een zeer rommelige en trieste tijd is het dan zo ver. De eerste opdrachten zijn binnen aan het komen. Ben heel blij dat onze klanten het vertrouwen in ons niet verloren zijn en weer terug komen. De toekomst kan ik nu weer met.wat meer vertrouwen tegemoed zien

Het is wel heel vreemd al die veranderingen. Je hebt een bedrijf waar 12 man voor je werken. Op een zwarte een zwarte dag ga je failliet en weet je niet wat je overkomt. Al de spullen die je hebt en waar je al die jaren hard voor gewerkt om ze bij elkaar te krijgen worden bij je weggehaald en je kunt ze terug kopen op een veiling. Al die mensen die al die jaren bij je gewerkt hebben en het bedrijf gemaakt hebben tot wat het was. Een grote familie waren allemaal op straat. Eerst een kantine vol mensen nu staat er een tafel met 4 stoelen er omheen. Een werkplaats met lege plekken waar eerst machines stonden maar we de mogelijkheid niet kregen ze op de veiling terug te kopen.

Ben heel blij dat we na het faillissement deze weg nog in hebben kunnen slaan om het bedrijf weer op te bouwen en het vertrouwen in de toekomst neemt met de dag toe. Met z’n vieren kunnen we ook een hoop mooie dingen maken en zorgen dat we er een boterham uit halen. Een paar van de werknemers hebben gelukkig een andere stek gevonden. Echt rust geeft het pas als iedereen zijn/haar weg weer gevonden heeft.

Ik wil op deze manier alle mensen die voor ons gewerkt hebben en zeker de laatste tijd veel te verduren hebben gehad en nog hebben nogmaals hartelijk bedanken voor de jarenlange samenwerking en de mooie dingen die we gerealiseerd hebben met z’n allen.

Het is nu een nieuwe tijd en een nieuw bedrijf. We gaan er voor.

Louis kemper jr