• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen tralies

Meer veiligheid met de metalen tralies van Kemcon

Voor een veiliger huis waar u dag en nacht uw raam open kunt laten, investeert u in metalen tralies van Kemcon. Wij zijn een staalconstructiebedrijf in Den Haag dat samenwerkt met J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken. Gedrieën nemen we een concurrerende positie in de markt in. Zo maken we allerlei staalconstructies op maat voor u, zoals een metalen tralieraam. Wij kunnen alle mogelijke uitvoeringen van metalen tralies voor u realiseren. Heeft u zelf een idee voor een stalen tralieraam in gedachten? Bespreek het gerust met ons, dan kijken we wat we voor u kunnen doen. U bedenkt het, wij maken het; dat is ons motto. Neem contact op met Kemcon voor een vrijblijvende offerte voor uw stalen tralies op maat!

Metalen tralieraam van topkwaliteit

Inbraakpreventie wordt een steeds belangrijker thema. Helaas hebben zowel particulieren als bedrijven hier vaak mee te maken. Een inbraak wordt snel gepleegd wanneer uw eigendommen niet voldoende beveiligd zijn. U kunt hier nu verandering in aanbrengen door uw ramen te beveiligen met Kemcon stalen tralies. Metaal is een uitermate goede materiaalkeuze als het gaat om tralies, hekken, poorten en omheiningen. Dat komt omdat het een stevig materiaal is dat veelzijdigheid in stijl biedt, maar toch een onbetwistbare veiligheid biedt. Wilt u ook uw woning of bedrijfspand voorzien van stalen tralies? Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Kemcon. We maken alle soorten maten en op maat gemaakte metalen tralies en stalen tralieramen voor u. Neem dus snel contact met ons op!

 stalen tralies stalen hekwerk metalen hek constructiebedrijf

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Diverse aanbod aan staalconstructies

Laat u uw metalen tralieraam door Kemcon maken, dan krijgt u een complete service. Hiermee bedoelen we dat we uw stalen tralies niet alleen op maat maken, maar ze ook leveren en de montage ervan verzorgen. Zo heeft u geen omkijken naar de montage of levering van uw stalen tralieraam en kunt u gewoon genieten van uw beveiligde woning of bedrijfspand! Bespreek uw ideeën met ons en wij maken het mogelijk. Naast stalen tralies in allerlei uitvoeringen maken wij ook allerlei andere staalconstructies, waaronder:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Stalen tralieraam laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar een bedrijf die een veilig stalen tralieraam voor u kan maken? Voor alles wat met staal te maken heeft kunt u terecht bij Kemcon. Laat uw metalen tralies realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?