• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen Beugels en Waslijnsteunen

Kemcon voor ieder ontwerp stalen muurbeugel

Wilt u uw bouwproject verstevigen met dragende stalen beugels? Voor alle innovatieve bouwideeën op het gebied van staal kunt u bij Kemcon terecht. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw staalconstructie door middel van onze op maat gemaakte metalen muurbeugels. Zo monteren en leveren wij stalen muurbeugels voor draagbalken of wanden. Zelfstaande metalen beugels zijn ook mogelijk, zoals stalen waslijnsteunen. Metaal biedt veel voordelen, zoals stevigheid en brandwerendheid. Bent u op zoek naar een specifieke maat of vorm stalen muurbeugels? Kies dan voor Kemcon metalen muurbeugels op maat!

Extra ondersteuning met metalen beugels

Werkt u aan een bouwproject waarvoor extra ondersteuning nodig is? Dan zijn de stalen muurbeugels van Kemcon wellicht de oplossing. Zo bieden wij verschillende maten en vormen van metalen beugels aan. U kunt ze gebruiken om muren, scheidingswanden, balken, waslijnsteunen of andere staalconstructies te ondersteunen. Staal is het perfecte materiaal voor het ondersteunen van metalen muurbeugels, omdat het een stevig grondstof is die goed tegen een stootje kan. Naast stalen beugels en metalen waslijnsteunen maken wij ook stalen profielen voor uw aanbouw, trappenhuis, doorbraak of hekwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stalen beugels waslijnsteunen staalframebouw metalen onderdelen

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Grote bedrijfsopdrachten én kleinschalige projecten

Kemcon werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Voor ons is geen bestelling te groot of te klein! Bent u eigenaar van een pand en heeft u stalen beugels nodig om een ​​constructie of wand te ondersteunen? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres. Maar ook als u een particulier bent die een bouwproject is gestart, zijn wij graag uw partner in staalconstructies. Vraag bij ons een ontwerp voor stalen muurbeugels of metalen waslijnsteunen aan en wij, maken, leveren en monteren het voor u. Daarnaast heeft u bij ons een ruime keuze aan materialen en toepassingen voor metalen beugels. Bespreek uw ideeën met ons en wij zorgen voor de uitvoering!

stalen beugels waslijnsteunen stalenconstructies metaalconstructies

Neem contact op voor stalen waslijnsteunen en meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw metalen muurbeugels op maat bij Kemcon? Wij denken graag met u mee over het realiseren van uw staalconstructie. Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?