• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen frame

De betrouwbare stalen framebouw van Kemcon

Is een stalen frame precies wat uw bouwproject nodig heeft? U kunt bij Kemcon terecht voor zowel gebruikelijke benodigdheden als innovatieve ideeën op het gebied van staal. Wij helpen u graag bij het realiseren van een stalen framebouw op maat. Wij hebben jarenlange ervaring in het realiseren van alle soorten staalconstructies. Zo maken we een stalen frame waar u gegarandeerd jarenlang profijt van heeft. Staal biedt veel voordelen, zoals stevigheid en brandwerendheid. Wilt u de voordelen van een stevig, betrouwbaar metalen frame ook ervaren? Dan kiest u voor een Kemcon metalen frame op maat. Vraag ons gerust om meer informatie. Wij maken graag uw staalframebouw volledig op maat.

Staalframebouw van topkwaliteit

Metaal is een goede materiaalkeuze voor een moderne uitstraling in elk gebouw. Het biedt veel voordelen en is bovendien eenvoudig in gebruik. Kies bij de realisatie van uw bedrijfspand voor de veiligheid en moderne uitstraling van staalframebouw. Met de staalframebouw op maat van Kemcon bent u verzekerd van een stevig, lichtgewicht metalen frame dat u voor elk type constructie kunt gebruiken. Daarnaast maken wij ook portalen, doorbraken, hekwerken, trappen en balustrades van staal. Zelfs voor een elegant metalen frame in combinatie met glas kunt u bij Kemcon terecht. Wilt u een combinatie van staalframebouw elementen bestellen? Neem dan contact met ons op!

 metalen frame staalframebouw metalen onderdelen constructiebedrijf

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kies voor Kemcon

Ons motto is: u bedenkt het, wij maken het. Mochten we onverhoopt onderdelen missen om uw stalen frame te maken? Dan kloppen wij bij één van onze collega’s aan om de onderdelen te bemachtigen en uw stalen framebouw alsnog te realiseren. Zo zijn we er altijd snel bij en zijn daarmee koploper op het gebied van staalconstructies. Zo maken wij bijvoorbeeld de staalconstructies:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Uw eigen metalen framebouw? Vraag een offerte aan!

Wilt u een stalen framebouw op maat bestellen bij Kemcon? Dat kan! We horen graag hoe we u verder kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een metalen frame op maat!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?