• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen bint(en)

Stalen binten voor een solide vloer

Met Kemcon stalen binten weet u dat u kunt vertrouwen op een uiterst stevige vloerconstructie. Wij bieden metalen binten in elke lengte en maat. Indien gewenst berekenen wij voor u het aantal benodigde metalen binten en ziet u op basis van een duidelijke offerte in één oogopslag de kosten. Wij helpen u graag met het realiseren van uw vloerondersteuning op maat met onze hoogwaardige stalen binten. Voor betrouwbare metalen binten voor elke bouwconstructie kunt u contact opnemen met Kemcon. Wij zorgen ervoor dat u de metalen binten aan huis geleverd en gemonteerd worden. Op Kemcon kunt u bouwen!

Toepassingen van stalen balk

Stalen binten worden vaak gebruikt ter ondersteuning van de (onder)vloer van een woning, bedrijfscomplex of kantoorpand. En dat is niet voor niets. Over de zekerheid en betrouwbaarheid van staal valt niet te twisten. Binten zijn niet zichtbaar wanneer de vloer volledig is gelegd, maar ze bieden wel de nodige ondersteuning die een veelgebruikte vloer nodig heeft. Bestel daarom uw stalen binten op maat bij Kemcon! Wij leveren metalen binten voor diverse projecten. Wilt u zien welke projecten wij al gerealiseerd hebben? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en voorgaande projecten te bekijken. Wij helpen u graag bij het maken van de metalen binten voor uw vloerondersteuning!

stalen uitbouw stalen binten constructiebedrijf

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kemcon voor particulier en bedrijf

Wij maken niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren metalen binten en andere staalconstructies op maat. Ook heeft u een ruime keuze aan materialen en toepassingen. Wij bieden constructies op maat aan in de vorm van stalen binten (rechthoekig of vierkant), ronde buizen gemaakt van stripmateriaal of massief staal. Ook combinaties met bijvoorbeeld glas zijn mogelijk. Geef ons uw ideeën door en wij maken het mogelijk. Zo doen we dat bij staalconstructiebedrijf Kemcon!

Voor iedere staalconstructie naar Kemcon

Naast het op maat maken van uw stalen binten, bieden wij een breed scala aan andere staalconstructies, zoals:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining,  waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

stalen binten staalconstructies metaalbewerking

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor stalen binten

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw metalen binten op maat te laten maken door Kemcon? Neem contact met ons op door te bellen naar 0638516475 of door te e-mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u via de website een vrijblijvende offerte aanvragen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?