• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Staalconstructie portaal

Kemcon voor uw stalen portaal op maat

Wilt u een metalen portaal op maat laten maken? Dat kan bij Kemcon! Kemcon is een staalconstructiebedrijf in Den Haag dat samenwerkt met J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken. Zo nemen we een concurrerende positie in de markt in. Voor alle mogelijke uitvoeringen van een stalen portaal kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Missen we onderdelen om uw portaalconstructie mee te bouwen? Dan hebben we voldoende contact met collega-bedrijven die we kunnen gebruiken om mee te bouwen aan uw ideale metalen portaal. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw eigen staalconstructie portaal!

Toepassingen metalen portaalconstructie

Een stalen portaal kent vele toepassingen. Bent u bijvoorbeeld eigenaar van een evenemententerrein waar een stalen constructieportaal nodig is? Of werkt u als particulier aan een bijzonder tuinontwerp waarbij een metalen portaal de finishing touch is? Kemcon biedt allerlei portaalconstructies van staal. Ook hebben we hekwerken in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een trap- of tuinhek, spijlenhek of sierhek. Ook voor kleinschalige staalconstructies voor uw portaal op maat, zoals een enkelvoudig stalen portaal, kunt u bij ons staalbouwbedrijf terecht. Heeft u een serie portalen nodig? Dat is voor Kemcon geen enkel probleem. Zo maken wij graag complete staalconstructies en stalen ondersteuning voor u. Van een eenvoudig stalen portaal tot een complete portaalconstructie inclusief hekwerk: laat het aan Kemcon over!

stalen protaal constructiebedrijf stalen balken

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Unieke aanpak van Kemcon

Door onze bijzondere manier van zakendoen hebben wij altijd alle onderdelen in huis om uw stalen portaal te realiseren. Ons bedrijf is gevestigd in een gebouw dat wordt gedeeld met de beheermaatschappij waarmee we gezamenlijk middelen en onderdelen inkopen. Door deze samenwerking kunnen wij grotere klussen, zoals de staalconstructie voor een portaal op maat, eenvoudig aan. Zo voeren we ook de volgende constructies uit:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Metalen portaal op maat? Neem contact op!

Op zoek naar een bedrijf die uw stalen portaal kan maken? Voor alles wat met staal te maken heeft kunt u terecht bij Kemcon. Laat uw portaalconstructie realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?