• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen spanten

Stalen spanten waar u op kunt bouwen!

Bent u op zoek naar stalen spanten voor een stevige, dragende dakconstructie? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres! Kemcon is een staalconstructiebedrijf in Den Haag. Bent u op zoek naar stalen constructies voor uw woning of gebouw? Wij kunnen alle mogelijke uitvoeringen van metalen spanten voor u realiseren. Als we onderdelen missen om de door u gewenste spanten te maken, nemen we contact op met onze collega’s in het veld om het toch voor elkaar te krijgen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw stalen spanten op maat!

Voordelen stalen spanten van Kemcon

De staalconstructies van Kemcon lenen zich voor meerdere gebruikers en meerdere functies. Stalen spanten zijn hier een goed voorbeeld van. Door het gebruik van stalen constructies, die een lager gewicht hebben, wordt het constructiegewicht van daken doorgaans verminderd. Dankzij de veelzijdige stalen constructies van Kemcon kunnen ook leidingen in de daken worden geïntegreerd. Dit bespaart installatiekosten en eventuele latere kosten bij reparatie. Daarnaast wordt de levensduur van een woning of gebouw aanzienlijk verlengd, doordat staalconstructies zoals stalen spanten veel makkelijker te vernieuwen en aan te passen zijn. Het gebouw kan zonder grote investeringen worden voorbereid op een ander gebruik of een nieuwe functie.

stalen spanten stalen balk metalen balk metaalconstructies

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor particuliere en professionele klanten

Heeft u als particulier stalen spanten nodig die uw bouwproject goed kunnen ondersteunen? Of bouwt u een nieuw bedrijfspand waarvoor stalen constructies nodig zijn? Bij Kemcon maken we allerlei staalconstructies voor zowel bedrijven als particulieren. We horen graag hoe we u kunnen helpen uw project te realiseren. Zo zorgen we ervoor dat er naar uw wensen geluisterd wordt en behandelen we uw bestelling met de grootste zorg. Vragen over onze werkwijze of bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Stalen spanten en andere constructies

Niet alleen voor stalen spanten, maar ook voor allerlei andere staalconstructies kunt u bij Kemcon terecht. Zo bieden wij:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

stalen spanten profielen staalbewerking metaalconstructies

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar een bedrijf die stalen spanten voor u kan maken? Laat uw metalen constructies realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?