• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen deuren

Stalen deur op maat? Ga naar Kemcon!

Wilt u een metalen deur op maat laten maken? Dat kan bij Kemcon! Wij bieden stalen deuren van de hoogste kwaliteit. Beveilig uw woning of bedrijfspand met een stevige stalen deur. Zo geeft u indringers geen kans en heeft u ook nog eens een mooie entree. Voor alle mogelijke uitvoeringen van een stalen deur kunt u bij ons bouwbedrijf terecht. Missen we onderdelen om uw metalen deuren mee te maken? Dan hebben we voldoende contact met collega-bedrijven die we kunnen gebruiken om jouw ideale metalen deur te helpen maken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw eigen stalen deur!

Kies voor stalen deuren van Kemcon

Bent u huiseigenaar en wilt u stalen deuren plaatsen om de veiligheid van uw huis te bevorderen? Of bent u een professional die wil investeren in het creëren van een moderne entree? Kemcon biedt alle soorten metalen deuren aan. We hebben de ruimte voor zowel kleinschalige staalconstructies als grote opdrachten. Heeft u een serie metalen deuren nodig? Ook dat kunnen wij voor u regelen bij Kemcon! Van een eenvoudige stalen deur tot een complete serie deuren inclusief hekwerk: laat het aan Kemcon over! De voordelen van Kemcon metalen deuren zijn:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering
  • Verfraait uw huis of eigendom en voegt waarde toe
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitermate sterk
  • Onderhoudsvrij
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Metalen deuren voor particulier én bedrijf

Metalen deuren passen tegenwoordig in de meeste interieurs. Steeds meer mensen kiezen voor staal in hun interieur om die industriële, rauwe look te krijgen. Maar uiterlijk is niet de enige reden. Staal is van nature een stevige materiaalsoort die niet snel krast of breekt en bovendien brandwerend is. Tot slot zijn stalen deuren zeer onderhoudsvriendelijk, omdat ze geen vlekken opnemen. Een metalen deur voor uw woning of bedrijfsruimte is daarom een ​​goede keuze! Ook combinaties met bijvoorbeeld glas zijn mogelijk. Stuur ons uw ideeën en wij maken het mogelijk. Zo doen we dat bij staalconstructiebedrijf Kemcon!

metalen deuren metalen constructie staalframebouw

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

stalen deur poort hekwerk

Metalen deur op maat? Neem contact op!

Op zoek naar een bedrijf die uw stalen deur kan maken? Voor alles wat met staal te maken heeft kunt u terecht bij Kemcon. Laat uw metalen deur realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?