• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen spijlen hekwerk

Beveiliging en uitstraling met spijlenhekken

Bent u op zoek naar een hekwerk dat niet alleen beschermt tegen diefstal, maar er ook modern, strak en speels uitziet? Dan zijn de metalen spijlenhekken van Kemcon precies wat u zoekt. Het hoogwaardig stalen hekwerk zorgt ervoor dat indringers geen kans krijgen en geven het geheel ook nog eens een moderne uitstraling. De karakteristieke kleur en vorm van metalen spijlenhekken schrikt de indringers al snel af, maar het stalen spijlen hekwerk behoudt toch zijn speelse uitstraling. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw hekwerk door middel van onze op maat gemaakte metalen spijlenhekken. Ook als u op zoek bent naar een specifieke maat of vorm van stalen spijlen hekwerk bent u bij Kemcon aan het juiste adres!

Metalen spijlen hek voor een strakke uitstraling

Metaal is het perfecte materiaal voor het maken van hekwerk, omdat het een stevige grondstof is die tegen een stootje kan. Stalen spijlenhekken zijn een sterk tuinhekwerk dat maximale veiligheid biedt en tegelijkertijd een praktische, inbraakwerende functie heeft. Het metalen spijlen hekwerk is een aanwinst voor elke tuin of bedrijf. Kies voor de industriële look van Kemcon’s metalen spijlenhekken en u zult er geen spijt van krijgen. Deze metalen spijlenhekken voor in uw tuin of bedrijventerrein zijn modern, sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Wij bieden verschillende maten en vormen metalen spijlenhekken aan. Meer weten? Neem contact op!

hekwerk balkonhekken stalen hekken metalen hekken

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Extra veilig met stalen spijlen hekwerk

Heeft u een groot bedrijventerrein dat wel wat extra beveiliging kan gebruiken? Of wilt u uw voor- of achtertuin afschermen met een inbraakwerend hekwerk? Of u nu particulier of professional bent, bij Kemcon leveren wij stalen spijlen hekwerk in alle maten voor beide partijen. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen hoe hoog u de metalen spijlenpoorten wilt hebben en hoeveel meter u nodig heeft. Ook voor grote opdrachten staan ​​wij bij Kemcon voor u klaar. Maak u geen zorgen over ontbrekende onderdelen, want samen met onze collega-bedrijven zorgen wij ervoor dat uw stalen spijlenhekken aan niets ontbreken. Het door ons geleverde metalen spijlen hekwerk is van hoge kwaliteit en stabiliteit en altijd tegen de scherpste tarieven geprijsd. Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

spijlen herkwerk staal hekwerk metalen

Neem contact op met Kemcon

Wilt u stalen spijlenhekken bestellen bij Kemcon voor uw tuin of bedrijventerrein? Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar kemcon@kpnmail.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor metalen spijlen hekwerk via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?