• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Staalconstructie uitbouw

De zekerheid van een metalen uitbouw

Wilt u heerlijk ontspannen in de uitbouw van uw woning? Laat Kemcon uw metalen uitbouw maken! Wij realiseren allerlei staalconstructies voor een uitbouw waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Voor alle innovatieve woonideeën met betrekking tot staal kunt u bij Kemcon terecht. Zo kunnen wij niet alleen uw stalen uitbouw maken, maar werken wij ook graag aan een metalen portaal of stalen doorbraak. Wilt u genieten van een prachtige moderne woning of bedrijfspand met de zekerheid die staal kan bieden? Dan investeert u in een staalconstructie uitbouw van Kemcon! Wij maken uw metalen uitbouw geheel op maat en naar uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw eigen staalconstructie uitbouw te bespreken!

Staalconstructie uitbouw

Heeft u ideeën voor het uitbreiden van uw kantoor, bedrijf of woning? Een stalen uitbouw biedt tal van mogelijkheden en voordelen. Zo is een metalen uitbouw erg stevig en bovendien bestand tegen brand. Voor de zekerheid van een staalconstructie uitbouw kunt u bij Kemcon terecht. Wij kunnen allerlei staalconstructies voor u realiseren, zoals een stalen uitbouw, portaal of doorbraak. Zo kunt u bijvoorbeeld een metalen doorbraak in uw woning plaatsen indien u een open keuken wilt creëren. Een stalen portaal is een moderne manier om de ontvangst van uw klanten of gasten aangenaam te maken. Heeft u vragen over de manier waarop we staalconstructie uitbouw monteren en leveren? Neem dan contact met ons op!

staalconstructie voor uitbouw kemcon

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ervaren staalconstructiebedrijf Kemcon

Doordat Kemcon in hetzelfde pand is gevestigd als de beheermaatschappij waarmee wij materialen en onderdelen inkopen, hebben wij een zeer efficiënte manier van zaken doen. Wij zijn altijd voorlopers in de markt van bijvoorbeeld staalconstructie uitbouw, portalen of uitbraken. Door de samenwerking komen we nooit materialen tekort, want we hebben een breed netwerk van collega-bedrijven die ons aanvullen op het gebied van staalconstructie uitbouw. Ons werk omvat ook:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

staalconstructie uitbouw op maat bij kemcon constructiebedrijf

Metalen uitbouw van topkwaliteit? Neem contact op!

Voor alle ideeën rondom staalconstructie uitbouw kunt u terecht bij Kemcon. Laat ons uw ontwerp voor een metalen uitbouw, portaal of uitbraak zien en wij maken er werk van! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?