• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen onderdelen

Kemcon voor al uw stalen onderdelen op maat

Ga naar Kemcon voor al uw metalen onderdelen op maat! Wij zijn het bedrijf voor alles wat met staal te maken heeft. Wij werken samen met twee partnerbedrijven om al uw metalen onderdelen op maat te maken en te leveren. Zo behouden we onze sterke positie in de markt voor staalconstructies. Voor elk project, klein of groot, kunt u bij ons terecht voor uw stalen onderdelen op maat. Zo bieden wij stalen liggers, balken, spanten, kozijnen, profielen en beugels van elk formaat. Staal is een bijzonder materiaal omdat het erg licht en toch stevig is. Bovendien bent u met stalen onderdelen verzekerd van brandveiligheid. Meer weten over het bestellen van metalen onderdelen op maat bij Kemcon? Neem contact op!

Metalen onderdelen en toepassingen

Om bijvoorbeeld een bouwconstructie te ondersteunen of een kozijn te maken waarin een raam past: over de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van staal valt niet te twisten. Meestal worden metalen onderdelen toegepast boven een open ruimte waar het gewicht van de bovenstaande constructie moet worden opgevangen, zoals een verlenging of doorbraak. Ook kunnen stalen onderdelen op maat worden gemaakt die dienen als vangnet voor de ondervloer van een gebouw. We noemen dit binten. U kunt echter ook bewust kiezen voor zichtbare metalen onderdelen op maat die uw interieur een robuuste look geven, bijvoorbeeld in een industrieel interieur. Ook kunnen we combinaties maken met stalen onderdelen en andere materialen, zoals glas. Ter inspiratie laten we u graag de projecten zien die we al gerealiseerd hebben!

metalen onderdelen staalframebouw staalconstructies metaalconstructies

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Diverse stalen onderdelen en meer

Niet voor niets is Kemcon hét bedrijf voor uw metalen onderdelen op maat. We werken graag slim bij Kemcon. Daarom onderhouden we goed contact met collega-bedrijven en inkopers. Zo werken we efficiënt met de inkoop van alle materialen die nodig zijn voor de constructie van stalen onderdelen op maat. Daarnaast maken we ook de volgende staalconstructies:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Stalen onderdelen op maat laten maken? Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw metalen onderdelen op maat bij Kemcon? Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?