• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen Hekwerken

Kemcon voor ieder ontwerp stalen hekwerk

Op zoek naar een traditionele, hoogwaardige manier om uw tuin af te schermen? Dan is het stalen hekwerk van Kemcon precies wat u zoekt! Wij bieden metalen hekwerk in elke kleur en maat. Niet voor niets zijn metalen hekken tegenwoordig enorm populair. Stalen hekken bieden veel voordelen en kunnen door onze professionele staalbedrijf volledig op maat worden geleverd. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw staalconstructie door middel van onze op maat gemaakte metalen hekwerken. Bent u op zoek naar een specifieke maat of vorm van stalen hekken? Kies dan voor metalen hekwerk op maat van Kemcon!

Metalen hekwerk voor een strakke tuinafwerking

Bent u op zoek naar een stevige tuinafscheiding die optimale bescherming biedt of een praktische, inbraakwerende afrastering voor uw bedrijf? Kies dan voor het stoere metalen hekwerk van Kemcon! Deze metalen omheining voor de tuin is modern, sterk en duurzaam en gaat daardoor lang mee. Wij bieden verschillende maten en vormen metalen hekken aan. Staal is het perfecte materiaal voor het maken van metalen hekwerken, omdat het een stevige grondstof is die goed tegen een stootje kan. Naast stalen hekwerken maken wij ook stalen profielen voor uw aanbouw, trappenhuis, doorbraak of kozijnconstructie. Meer weten? Neem contact op!

staalbewerking hekwerk metaalbewerking balkonhek

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Iedereen voorzien van stalen hekwerk

Metalen hekken worden gebruikt voor zowel een schutting voor de tuin als een inbraakwerende stalen omheining voor bedrijven. Het door ons geleverde metalen hekwerk is van hoge kwaliteit, biedt veel stabiliteit en is altijd tegen de scherpste tarieven geprijsd. Deze hoge kwaliteit garanderen wij doordat wij gebruik maken van hoogwaardige materialen. Daarnaast werken we samen met partners in de wereld van de staalbouw, zodat we aan geen enkel onderdeel te kort komen om de stalen hekken te maken die u wenst. Kortom, de mogelijkheden om uw eigen metalen hekwerk samen te stellen zijn eindeloos. Wilt u het zelf ervaren? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan!

hekwerk stalen hekken metaalbewerking

Neem contact op voor stalen hekken en meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw metalen hekken op maat bij Kemcon? Wij denken graag met u mee over het realiseren van al uw staalconstructies. Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor metalen hekwerk via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?