• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen Profielen

Topkwaliteit stalen profiel van Kemcon

Voor elk stalen profiel kunt u bij Kemcon terecht. Kemcon is een staalconstructiebedrijf in Den Haag dat samenwerkt met J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken. Zo nemen we met zijn drieën een concurrerende positie in de markt in. Wij kunnen alle mogelijke uitvoeringen van metalen profielen voor u realiseren. Heeft u een ongebruikelijke vorm in gedachten? Spreek ons ​​gerust aan, dan kijken we wat we voor u kunnen doen. Zo onderhouden we goed contact met collega-bedrijven die ons kunnen helpen bij het bouwen van uw ideale metalen profiel. U bedenkt het, wij maken het. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw stalen profielen op maat!

Soorten metalen profielen

Wij maken constructies van stalen profielen die krachten goed kunnen opvangen en tegelijkertijd licht van gewicht zijn. Een metalen profiel kan bijvoorbeeld worden gemaakt in een H-, Z-, T-, L-, U- of I-vorm. Maar andere profielen zijn natuurlijk ook mogelijk! Bij Kemcon maken we bijvoorbeeld ook stalen profielen waar een deur of raam in past. Staal is immers een stevige materiaalsoort die tegen een stootje kan. Bovendien hebben stalen profielen in uw aanbouw, trappenhuis, doorbraak of hekwerk een brandwerende werking. Wij helpen u graag bij het maken van de metalen profielen voor uw bouwproject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

stalen profielen staalconstructies constructiebedrijf

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zowel voor particulier als bedrijf

Wij maken allerlei staalconstructies voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u als particulier een idee voor een stalen profiel dat uw bouwproject goed kan ondersteunen? We horen graag hoe we u kunnen helpen deze te realiseren. Daarnaast heeft u een ruime keuze aan materialen en toepassingen voor metalen profielen. Bespreek met ons uw ideeën en wij maken het mogelijk. Missen we een onderdeel? Dan kunnen wij met hulp van onze collega-bedrijven alsnog de metalen profielen maken die u zoekt. Zo heeft u altijd prijs bij Kemcon!

Draagkrachtige stalen profielen en meer

Naast stalen profielen in alle letters van het alfabet, maken wij ook allerlei andere staalconstructies, zoals:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar een bedrijf die stalen profielen voor u kan maken? Voor alles wat met staal te maken heeft kunt u terecht bij Kemcon. Laat uw metalen profielen realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?