• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen traphek(ken)

Metalen traphekken: stijlvol en veilig

Bent u op zoek naar metalen traphekken om uw trap compleet te maken? Kemcon biedt traphekken die veilig, betrouwbaar en stevig zijn. Zo bent u beschermd tegen indringers en kunt u uw trap ook nog verfraaien met een geweldig metalen traphekken. Staal is een duurzaam materiaal dat zowel stevig als veelzijdig is. Veelzijdig, omdat u het op allerlie manieren kunt gebruiken. Zo kunt u kiezen voor een gedecoreerd stalen traphek met allerlei mooie details, of een stoere industriële look met een eenvoudig traphek. Als staalconstructiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het maken van allerlei staalconstructies, zoals metalen traphekken. Bestel uw stalen traphekken in elk gewenst formaat bij Kemcon. Neem contact op! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

 stalen trappen traphekken metalen hekken staalconstructies

Stalen traphekken stijgen in populariteit

Staalconstructies, zoals metalen traphekken, maken een comeback. Nu men in bijna elk huis streeft naar een industriële look, wint staal aan populariteit. Een stalen traphek is dus niet alleen veilig, maar ook een zeer modieuze keuze voor binnen, buiten of op het bedrijf. De voordelen van Kemcon traphekken zijn verder:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering
  • Verfraait uw huis of eigendom en voegt waarde toe
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitermate sterk
  • Onderhoudsvrij
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Topkwaliteit stalen traphekken van Kemcon

Zoekt u maximale veiligheid in combinatie met een moderne uitstraling? Kies bijvoorbeeld voor de metalen traphekken van Kemcon! Laat ons uw trappen versieren én veilig stellen met een stevig traphek. De stalen traphekken van Kemcon voor uw woning of bedrijf zijn modern, sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Behalve veiligheid, bieden deze staalconstructies ook stijl en klasse aan ieder interieur. Wij verzorgen niet alleen de fabricage, maar ook de levering en de montage. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons ruime aanbod!

Voor grote en kleine opdrachten

Bij Kemcon gaan we een grote bestelling niet uit de weg. Kemcon is gevestigd in een gebouw dat wordt gedeeld met de beheermaatschappij waarmee we gezamenlijk middelen en onderdelen inkopen. Hierdoor hebben wij altijd oog voor de nieuwste materialen en kunnen wij ook grote orders makkelijk aan! Of u nu huiseigenaar of professional bent, wij maken stalen traphekken voor elke klant. Daarnaast bieden wij u graag zowel de levering als de montage van uw traphekken aan. Meer weten over onze diensten? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

hekwerk traphekken sierhekken metaalconstructies

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw stalen traphekken!

Benieuwd naar onze scherpe prijzen voor stalen traphekken? Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Bij Kemcon kunt u terecht voor alles wat met staal te maken heeft. We horen graag hoe we u kunnen helpen!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?