• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Staalconstructie aanbouw

Betrouwbare en kwalitatieve stalen aanbouw

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitbreiden met een mooie stalen aanbouw? Voor alle innovatieve woonideeën op het gebied van staal kunt u bij Kemcon terecht. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw staalconstructie aanbouw op maat! Wij realiseren allerlei staalconstructies voor een aanbouw waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft. Zo biedt een stalen aanbouw veel voordelen, zoals stevigheid en brandwerendheid. Wilt u genieten van een prachtige moderne woning of bedrijfspand met de zekerheid die staal kan bieden? Kies dan voor een Kemcon metalen aanbouw op maat. Wij maken uw metalen aanbouw volledig op maat en naar uw wensen!

Staalconstructie aanbouw

Staalconstructie aanbouw

Kies voor de zekerheid en moderne uitstraling van een stalen aanbouw voor de realisatie van een prachtige serre of aanbouw van uw bedrijfspand. Verras uw klanten met een mooie metalen aanbouw of ontspan in uw eigen moderne tuin met een metalen aanbouw. Met een staalconstructie aanbouw kunt u nog alle kanten op! Er is niets dat wij bij Kemcon niet kunnen maken. Naast een metalen aanbouw kunnen wij bijvoorbeeld ook stalen portalen, doorbraak, hekwerken, trappen en trapleuningen maken. Ook voor een metalen aanbouw in combinatie met glas kunt u bij Kemcon terecht. We laten u graag de projecten zien die we al gerealiseerd hebben. Neem gerust contact met ons op voor uw eigen staalconstructie aanbouw ideeën!

 staalconstructie aanbouw staalbewerking framebouw

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Op Kemcon kunt u bouwen!

Bij Kemcon werken we graag samen. Missen we zelf onderdelen om uw stalen aanbouw te maken? Dan kloppen wij bij één van onze collega’s aan om de onderdelen te kunnen bemachtigen en uw metalen aanbouw te realiseren. Zo zijn we altijd koplopers op het gebied van staalconstructie voor aanbouw, portalen, hekken, trappen en meer. Ook maken we bijvoorbeeld ook de volgende staalconstructies:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Uw eigen metalen aanbouw? Vraag een offerte aan!

Een briljant idee voor een stalen aanbouw? We horen het graag. Bij Kemcon kunt u terecht voor alles wat met staal te maken heeft. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?