• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen leuning(en)

Veiligheid voorop met een metalen leuning

Stalen trapleuningen zorgen er in de eerste plaats voor dat u veilig de trap op en af ​​kunt lopen, maar zijn natuurlijk ook een stijlvolle toevoeging aan zowel de binnen- als buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Kemcon biedt stalen leuningen die veilig, betrouwbaar en stevig zijn. Als u de trap af of op gaat, heeft u natuurlijk wel wat ondersteuning nodig. Hoe steiler de trap, hoe belangrijker het is dat een leuning stevig en functioneel is. Kemcon biedt stalen leuningen die gemaakt zijn van de beste kwaliteit staal. Deze bieden voldoende ondersteuning bij traplopen en zijn bovendien in alle maten en lengtes te bestellen. U kunt uw metalen leuningen eenvoudig bestellen door contact op te nemen met Kemcon voor een vrijblijvende offerte.

Moderne look en voldoende houvast

Natuurlijk is het belangrijk dat u altijd gemakkelijk en veilig de trap op en af ​​kunt. U wilt namelijk niet dat de trapleuning niet voldoende kan ondersteunen of dat deze verkeerd gemonteerd is, waardoor de kans op vallen groter wordt. Bij Kemcon houden we rekening met al deze elementen bij het ontwerpen van uw stalen leuning. Uiteraard kunt u meekijken en meedenken tijdens het gehele fabricageproces van uw metalen trapleuning. Zo komt u niet voor verrassingen te staan! Daarnaast bieden wij ook de levering en montage van uw stalen trapleuning aan. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en hebben wij alles snel geregeld. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze scherpe prijzen.

metalen leuningen metalen trappen trapleuningen staalconstructies

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Toepassingen metalen trapleuningen

Stalen trapleuningen klinken misschien als een bijzaak, maar dat zijn ze niet. Het is verstandig om na te denken over de verschillende toepassingen van uw stalen leuning. Heeft u bijvoorbeeld een trap die aan de muur gevestigd is? Dan kunt u kiezen voor een binnen- of buitenleuning (of allebei). Zo kunt u bedenken waar uw stalen trapleuning het beste tot zijn recht komt, zowel voor de grip als voor het totaalbeeld. Voor kleinschalige projecten met stalen leuningen kunt u ons altijd om advies vragen. Heeft u een serie stalen leuning nodig? Dat is voor Kemcon geen enkel probleem. Wij maken graag complete staalconstructies voor u. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden.

Metalen leuning van goede kwaliteit? Neem contact op!

Voor alle ideeën rondom stalen trapleuningen kunt u terecht bij Kemcon. Laat ons uw ontwerp voor een metalen leuning zien en wij maken er werk van! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?