• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen tuinhek(ken)

Kemcon voor stalen tuinhekken op maat

Bent u op zoek naar een veilige en moderne tuinafscheiding? Voor al uw metalen tuinhekken op maat kunt u bij Kemcon terecht! Kemcon is het bedrijf voor alles wat met staal te maken heeft. Wij werken samen met twee partnerbedrijven om al uw metalen tuinhekken op maat te maken en te leveren. Staal is een bijzonder materiaal omdat het erg licht en toch stevig is. Bovendien bent u met stalen hekken verzekerd van brandveiligheid. Een ideale keuze als het gaat om stalen tuinhekken! Voor elk project, klein of groot, kunt u bij ons terecht voor uw stalen tuinpoorten op maat. Daarnaast bieden wij ook stalen liggers, balken, spanten, kozijnen, profielen en beugels aan in elke maat. Meer weten over het bestellen van metalen tuinhekken voor uw tuin of bedrijventerrein? Neem contact op met Kemcon!

Metalen tuinhekken in alle mogelijke uitvoeringen

Staal is een bijzonder veelzijdig materiaal. Dat weten wij bij Kemcon maar al te goed! Zo maken wij niet alleen stalen tuinhekken, maar ook metalen balkonhekken en sierhekken. U kunt uw metalen tuinhekken bij ons bestellen in elk gewenst formaat. Wij zorgen ervoor dat deze niet alleen op tijd bij u worden afgeleverd, maar we verzorgen ook de montage. Wij nemen u dus al het werk uit handen en u kunt genieten van uw moderne strakke tuinafscheiding. Heeft u specifieke wensen voor bijvoorbeeld de hoogte, breedte of lengte van uw stalen tuinhekken? Laat ons uw wensen weten en wij zorgen ervoor dat de stalen tuinhekken precies voldoen aan wat u in gedachten had. Ook als wij niet alle onderdelen in huis hebben, zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt dankzij onze goede samenwerking met andere staalconstructiebedrijven. Wilt u enkele voorbeelden zien? Neem gerust contact met ons op!

tuinhek staal hekwerk metaalbewerking

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Topkwaliteit metalen hekken en meer!

Doordat wij bij Kemcon goede contacten onderhouden met collega-bedrijven en inkopers, gaan wij efficiënt te werk met de inkoop van alle benodigde materialen voor de bouw van stalen tuinhekken op maat. Niet voor niets is Kemcon hét bedrijf voor uw metaalconstructies. Zo bieden we ook de volgende staalconstructies aan:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

tuinhek hekwerk staalconstructies

Direct contact voor stalen tuinhekken op maat laten maken

Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het bestellen van uw metalen tuinhekken op maat? Bij Kemcon verzekeren we u van de beste prijs voor de beste kwaliteit! Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?