• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Staalconstructies

Ruim 40 jaar ervaring met constructies op maat

Op zoek naar een staalconstructiebedrijf dat u alle soorten staalconstructies op maat kan leveren? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres! Kemcon is een staalconstructiebedrijf in Den Haag dat samenwerkt met J.P.Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken om zo een ​​concurrerende positie in de markt in te nemen. Wij zijn een staalconstructiebedrijf dat alle mogelijke constructies op maat kan maken voor zowel particulieren als bedrijven. Mochten wij de middelen niet hebben om uw constructie op maat te realiseren, dan hebben we voldoende contacten in de branche om u toch verder te kunnen helpen. Neem voor al uw staalconstructies op maat contact op met Kemcon!

Werkzaamheden van ons staalconstructiebedrijf

Ons staalconstructiebedrijf kan voor u allerlei constructies op maat monteren en leveren. Zo bieden wij staalconstructies zoals hekwerken aan in alle soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een trap- of tuinhek, spijlenhek of sierhek. Ook is het mogelijk om constructies zoals trappen bij ons op te vragen. Van een eenvoudige trap tot een compleet trappenhuis inclusief hekwerk en leuningen: laat het aan Kemcon over! Ook voor kleinschalige constructies op maat kunt u bij ons staalconstructiebedrijf terecht, zoals een enkele balk voor het opvangen van een wand of andere onderdelen die van staal moeten worden gemaakt. Denkt u liever groot? Ook complete staalconstructies voor een doorbraak, aanbouw en stalen ondersteuning maken wij graag voor u. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

.staalconstructie metalen balken hekwerk

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Slim werken met staalconstructies

Kemcon is gevestigd in een pand dat wordt gedeeld met de beheermaatschappij waarmee we de gezamenlijke inkoop van middelen en onderdelen doen. Zo kunnen we ons scherp in de markt positioneren en zuiniger werken. Doordat wij als staalconstructiebedrijf deze samenwerking aangaan, kunnen wij bovendien grotere klussen voor staalconstructies op maat aan. Een greep uit ons werk:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

staalconstructie op maat kemcon constructiebedrijf

Constructie op maat? Neem contact op!

Als ervaren staalconstructiebedrijf monteren en leveren wij bijna alles wat met staal te maken heeft. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw staalconstructie op maat door het formulier op de website in te vullen. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?