• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen poorten, deuren en toegangshekken

Metalen tuinpoort? Kemcon is hét adres!

Wilt u een metalen poort? Laat deze dan door de vakmensen van Kemcon voor u maken! Samen met collega-bedrijven J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken zorgen we ervoor dat we een competitieve positie in de markt behouden. Daarnaast kunnen wij u zo het beste helpen met de fabricage, montage en levering van uw stalen tuinpoorten, sierpoorten en meer! U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke uitvoeringen van stalen poorten. U kunt kiezen voor een moderne stalen poort met spijlen of een metalen sierpoort met bloemrijke details. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Stalen sierpoort thuis of metalen poort voor uw bedrijf

Een stalen poort kent natuurlijk meer dan één toepassing. U kunt hem bijvoorbeeld gebruiken om uw tuin of woning af te schermen. Maar natuurlijk kunt u hem ook op uw parkeerplaats of bedrijfsterrein gebruiken. Zo biedt een metalen poort van Kemcon veel veiligheid, maar ook zeker een moderne uitstraling. Daarnaast is staal een uitermate geschikt materiaal voor een tuin- of sierpoort. Deze veelzijdige grondstof is in allerlei soorten en maten te maken en kan door Kemcon geleverd en gemonteerd worden. Daarnaast kunt u uw metalen poorten uitrusten met een mechanisch bestuurbaar systeem waarmee u ze naar wens kunt openen en sluiten. Van een eenvoudige stalen tuinpoort tot een complete serie stalen poorten inclusief hekwerk: laat het aan Kemcon over!

sierpoort hekwerk metalen poort staalconstructies

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

De bijzondere werkwijze van Kemcon

Bij Kemcon hebben we altijd alle onderdelen in huis om uw stalen poorten te maken. Hoe weten we dit zeker? Ons bedrijf is gevestigd in een gebouw dat we delen met de beheermaatschappij waarmee we gezamenlijk middelen en onderdelen inkopen. Door deze samenwerking kunnen wij makkelijk schakelen en snel aan de materialen komen die nodig zijn voor bijvoorbeeld een stalen tuinpoort op maat. Daarnaast voeren wij ook de volgende constructies voor u uit:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

stalen poorten deuren en toegangshekken op maat bij kemcon constructiebedrijf

Metalen poort op maat? Neem contact op!

Op zoek naar een bedrijf dat uw stalen tuinpoort kan maken? Voor alles wat met staal te maken heeft kunt u terecht bij Kemcon. Laat uw metalen poort realiseren door onze professionele medewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?