• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen toegangshekken

Kemcon voor ieder ontwerp stalen toegangshekwerk

Voor een moderne en veilige manier om uw tuin of bedrijventerrein te beschermen, kiest u voor stalen toegangshekken van Kemcon! Niet voor niets zijn staalconstructies tegenwoordig enorm populair. Stalen toegangshekken bieden vele voordelen en kunnen volledig op maat geleverd worden door ons professionele staalbedrijf. Zo kunt u uw hekwerk mooi laten aansluiten op de toegangspoorten, die u ook kunt voorzien van een mechanische besturing. Bent u op zoek naar een specifieke maat of vorm van stalen toegangshekken? Kies dan voor Kemcon metalen toegangshekken op maat! Wij helpen u graag bij het realiseren van uw staalconstructie door middel van onze op maat gemaakte metalen constructies. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Metalen toegangshekken voor een strakke afwerking

Stalen hekwerk is een tuinafscheiding die optimale bescherming biedt en een praktische, inbraakwerende functie hebben voor uw tuin of uw bedrijf. Met stalen toegangshekken van Kemcon maakt u dit hekwerk helemaal compleet. Staal is het perfecte materiaal voor het maken van metalen toegangshekken, omdat het een stevige grondstof is die goed tegen een stootje kan. Wij bieden verschillende maten en vormen staalconstructies aan. Heeft u een eigen ontwerp voor uw metalen toegangshekken in gedachten? We horen graag uw ideeën en maken deze werkelijkheid! Naast toegangshekken maken wij ook stalen profielen voor uw aanbouw, trappenhuis, doorbraak of kozijnconstructie. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

 metalen toegangshekken hekwerk metaalconstructies

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Topkwaliteit stalen toegangshekken voor particulier en bedrijf

Metalen toegangshekken worden vaak gebruikt om de omheining van een tuin of schutting van bedrijven aan te vullen. Met toegangshekken creëert u één vaste plaats waar mensen veilig in en uit kunnen lopen. Bij Kemcon vervaardigen wij niet alleen uw staalconstructies, maar verzorgen wij ook de levering en montage. Zo heeft u er geen omkijken meer naar. Bovendien zijn stalen toegangshekken eenvoudig te reinigen en onderhoudsvrij. Laat uw hekken voorzien van een mechanisch openingssysteem voor optimale veiligheid en functionaliteit. U zult er geen spijt van krijgen! Wilt u het zelf ervaren? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.

metalen toegangshekken hekwerk metaalconstructies

Vrijblijvende offerte? Neem contact op!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw metalen toegangshekken op maat bij Kemcon? Wij denken graag met u mee over het realiseren van al uw staalconstructies. Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor al uw staalconstructies via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?