• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Stalen trappen en traphekken

Metalen trappen van Kemcon voor binnen of buiten

Op zoek naar stalen trappen voor uw woning of bedrijfspand? Voor hoogwaardige metalen trappen kunt u contact opnemen met Kemcon. Ons staalconstructiebedrijf kan stalen trappen voor u leveren en de montage verzorgen. Zo bieden wij allerlei staalconstructies, zoals trappen aan in alle soorten en maten. Van een eenvoudige metalen noodtrap tot een compleet trappenhuis inclusief hekwerk en balustrade: laat het aan Kemcon over! We werken samen met verschillende staalconstructiebedrijven in de regio om ervoor te zorgen dat we koploper zijn en blijven op het gebied van staalconstructies. Wilt u meer weten over onze stalen trappen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Voor grote en kleine klussen

Doordat Kemcon is gevestigd in een pand dat wordt gedeeld met de beheermaatschappij waarmee wij gezamenlijk materialen en onderdelen inkopen, kunnen wij ons scherp in de markt positioneren en zuiniger werken bij het maken van uw stalen trap. Deze samenwerking maakt het voor ons mogelijk om zowel kleine als grotere klussen aan te pakken voor metalen trappen. De klussen die wij verder aannemen zijn:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

stalen trappen stalen hekwerk

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Stijvol en veilig wonen met metalen trappen

Stalen trappen vindt u zowel binnen als buiten woningen en gebouwen. Keer op keer bewonderen wij het werk van verschillende staalconstructiebedrijven en halen hier lessen en inspiratie uit, zodat wij deze kennis kunnen toepassen bij het maken van uw stalen trap, noodtrap of metalen trap voor binnen en buiten. Stalen trappen zijn een stijlvolle toevoeging aan zowel de binnen- als de buitenkant van uw gebouw, maar zorgen ook voor een veiliger woon- en werkomgeving. Staal is een stevige materiaalsoort die tegen een stootje kan. Het gaat erg lang mee en is ook brandwerend. Een goede keuze voor bijvoorbeeld een metalen noodtrap in uw woning. U kunt kiezen voor een gedecoreerde stalen trap met allerlei mooie details, of een stoere industriële look met een simpele metalen trap. Bestel uw stalen trap in elk gewenst formaat bij Kemcon.

metalen trappen metaalconstructies traphekken

Uw eigen metalen trappen? Vraag een offerte aan!

Wilt u een stalen trap op maat bestellen bij Kemcon? Dat kan! We horen graag hoe we u verder kunnen helpen. Mochten er nog vragen zijn, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een metalen trap op maat.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?