• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen balk(en)

Metalen balken voor een betrouwbare draagkracht

Heeft u stalen balken nodig, bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw aanbouw? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres! Wij bieden metalen balken in elke lengte en formaat. Met staal weet u dat u kunt vertrouwen op een uiterst stevige constructie. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw stalen constructie op maat met onze stalen balken van topkwaliteit! Indien gewenst berekenen wij voor u het aantal benodigde metalen balken en ziet u op basis van een duidelijke offerte in één oogopslag de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Voor betrouwbare metalen balken voor elke bouwconstructie kunt u contact opnemen met Kemcon!

Toepassingen van stalen balk

Over de zekerheid en betrouwbaarheid van staal valt niet te twisten. Kies daarom voor stalen balken ter ondersteuning van uw bouwconstructie. Metalen balken worden meestal toegepast boven een open ruimte waar het gewicht van de bovenliggende constructie moet worden opgevangen, zoals een aanbouw of doorbraak. Een metalen balk is in binnenruimtes meestal niet zichtbaar, omdat deze in de wanden zijn weggewerkt. U kunt echter ook bewust kiezen voor een zichtbare metalen balk, bijvoorbeeld in een industrieel interieur. Bij Kemcon vindt u stalen balken van elk gewenst formaat. Zo leveren wij metalen balken voor diverse projecten. We kunnen ook combinaties maken met andere materialen, zoals glas. We laten u graag de projecten zien die we al gerealiseerd hebben. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

metalen balken stalen balken constructiebedrijf

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor iedere staalconstructie naar Kemcon

We pakken dingen graag slim aan bij Kemcon. Daarom onderhouden wij niet alleen nauwe banden met onze collega’s in de staalbouw, maar zijn wij ook gevestigd in hetzelfde pand als de beheermaatschappij waarmee wij onze inkopen doen. Zo werken we efficiënt met de inkoop van alle materialen die nodig zijn voor de constructie van stalen balken. Daarnaast maken we ook de volgende staalconstructies:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

stalen balken saatlbewerking staalconstructie

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor stalen balken

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het bestellen van uw metalen balken op maat bij Kemcon? Neem contact op met ons door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar kemcon@kpnmail.nl. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via de website. We helpen u graag verder!

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?