• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metalen balustrade(s)

Stijlvol en veilig wonen met metalen balustrades

Stalen balustrades zorgen in de eerste plaats voor een veiliger woon- en werkomgeving, maar zijn natuurlijk ook een stijlvolle toevoeging aan zowel de binnen- als de buitenkant van uw gebouw. Kemcon biedt metalen balustrades die veilig, betrouwbaar en stevig zijn. Als staalconstructiebedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het maken van allerlei staalconstructies, zoals een metalen balustrade. Staal is een duurzaam materiaal dat zowel stevig als veelzijdig is. Veelzijdig, want u kunt er alle kanten mee op. U kunt kiezen voor een gedecoreerde stalen balustrade met allerlei mooie details, of een stoere industriële look met een simpele metalen balustrade. Bestel uw stalen balustrades in elk gewenst formaat bij Kemcon. Neem contact op! Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

metalen hekwerk metalen staalframebouw constructiebedrijf

De voordelen van stalen balustrades van Kemcon

Stalen balustrades zijn helemaal van deze tijd. Staal is terug te vinden in elke woon- of werkomgeving die een moderne uitstraling heeft. Het is niet voor niets dat dit soort materiaal zo ontzettend populair is. Staal heeft veel voordelen, zoals dat het brandwerend en duurzaam is. De voordelen van Kemcon metalen balustrades zijn verder:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering
  • Verfraait uw huis of eigendom en voegt waarde toe
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitermate sterk
  • Onderhoudsvrij
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Metalen balustrades met een robuust karakter

Kemcon stalen balustrades bieden maximale veiligheid in combinatie met een moderne uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor de industriële look van de metalen balustrades. Zo kunnen wij uw woning verfraaien met een veilige en stevige stalen balustrade voor uw ramen of in uw huis, langs uw trap of trappenhuis of op uw balkon. U zult er geen spijt van krijgen! De metalen balustrades van Kemcon voor uw woning of bedrijf zijn modern, sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Zo geven ze niet alleen veiligheid, maar ook stijl en klasse aan elk interieur. De specialisten van Kemcon verzorgen het fabricageproces, de levering en de montage. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en onze scherpe prijzen.

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Geen project te klein of te groot

Of u nu huiseigenaar of bedrijfsleider bent; wij maken stalen balustrades voor elke klant. Geen project is ons te groot of te klein. Om ervoor te zorgen dat u helemaal tevreden bent met het eindresultaat, worden onze metalen balustrades altijd in overleg met u ontworpen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast bieden wij u graag aan om zowel de levering als de montage voor u te doen. Wilt u een offerte op maat ontvangen of wilt u meer weten over metalen balustrades? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

stalen balustrades staalbewerking staalframbouw

Stalen balustrades op maat? Neem contact op!

Een briljant idee voor een stalen balustrades? We horen het graag. Bij Kemcon kunt u terecht voor alles wat met staal te maken heeft. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?