• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metaalbedrijf Utrecht

Jarenlange ervaring en vakmanschap: dat is Kemcon!

Bent u bezig met een bouwproject, zoals uw huis, tuin of bedrijf in Utrecht en heeft u hiervoor metaalconstructies nodig? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres. Kemcon is een metaalbedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met metaal te maken heeft. Metaal biedt veel voordelen, zoals duurzaamheid en brandwerendheid. Wilt u de voordelen ervaren van een stevige, betrouwbare metaalconstructie in Utrecht? Wij maken en leveren uw metaalconstructies in Utrecht op maat en verzorgen ook de montage. Zo doen wij allerlei metaalbewerking voor particuliere en professionele klanten. Vraag ons gerust om meer informatie over onze diensten en producten. Wij maken graag voor u in Utrecht een metalen constructie waar u jarenlang profijt van heeft.

Waarom kiezen voor metaalconstructies in Utrecht

Metaalconstructies worden al jaren toegepast vanwege hun sterkte, betrouwbaarheid en flexibele toepassing. Maar ouderwets is deze robuuste materiaalsoort zeker niet. Metaalbewerking in Utrecht wordt een steeds bekender fenomeen, omdat huiseigenaren het een moderne en modieuze toevoeging aan hun interieur vinden of omdat bedrijven gewoon een snelle en handige oplossing nodig hebben voor bijvoorbeeld een schutting of een trap. De voordelen van onze metaalconstructies in Utrecht zijn:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering
  • Verfraait uw huis of eigendom en voegt waarde toe
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitermate sterk
  • Onderhoudsvrij
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Metaalbewerking in Utrecht voor particulier en bedrijf

Wij maken als metaalbedrijf allerlei metaalconstructies voor zowel particulieren als bedrijven. Dit houdt in dat wij de metaalbewerking in Utrecht verzorgen voor bijvoorbeeld woningen, kantoren maar ook bedrijventerreinen en openbare ruimtes. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van metaalbewerking in Utrecht. De experts van metaalbedrijf Kemcon verzorgen niet alleen uw levering en montage, maar geven u ook advies over de installatie en het onderhoud van uw metaalconstructies. Zo bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw nieuwe aanwinst! Vragen over onze werkwijze of bestelmogelijkheden? Contacteer ons gerust.

.metaalbewerking utrecht hekken deuren leuning

constructiebedrijf

Metaalconstructie in Utrecht op maat? Neem contact op!

Op zoek naar een metaalbedrijf in Utrecht die uw metaalconstructies voor u kan maken? Laat uw metaalbewerking verzorgen door Kemcon. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?