• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metaalbedrijf Rotterdam

Kwalitatieve metaalbewerking in Rotterdam

Heeft u een goed idee voor een nieuwbouwproject of wilt u uw woning in Rotterdam verbouwen? Neem dan contact op met metaalbedrijf Kemcon voor hoogwaardige metaalconstructies! Voor alle innovatieve bouwideeën op het gebied van metaal in Rotterdam kunt u bij metaalbedrijf Kemcon terecht. Wij maken niet alleen metaalconstructies, maar verzorgen ook de levering en de montage in Rotterdam. Een metaalconstructie in Rotterdam biedt bij elke toepassing extra stevigheid en brandveiligheid. Zo kunnen metaalconstructies goed tegen een stootje en zijn ze onderhoudsarm. Ook voor een buitengedeelte, zoals hekwerk, trap of een metalen deur, kunt u in Rotterdam metaalbewerking inzetten. Meer weten over de hoogwaardige metaalconstructies van ons metaalbedrijf? Neem contact met ons op!

Maatwerk metaalconstructie van Kemcon

Wilt u een nieuw metalen trappenhuis laten bouwen in Rotterdam? Of wilt u een set stalen schuttingen bestellen om uw bedrijventerrein in Rotterdam te beschermen? Neem direct contact op met metaalbedrijf Kemcon voor een vrijblijvende offerte op het gebied van metaalbewerking. Of het nu gaat om stalen balken, schuttingen, uitbouwen, doorbraak of trappen: er is niets dat wij bij Kemcon niet kunnen maken. Als u eerst een voorbeeld van ons eerdere werk wilt zien, laten we het u graag zien. Zo doet u direct inspiratie op voor uw volgende project in Rotterdam. Ziet u iets wat u mooi vindt? Laat het ons weten en we maken er werk van!

metaalbedrijf rotterdam staalconstructie hekken trappen

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waarom metaalbedrijf Kemcon in Rotterdam?

U heeft misschien al een aantal metaalbedrijven vergeleken. Maar waar u misschien geen rekening mee heeft gehouden, is de werkwijze van de verschillende metaalbewerkers. Zo heeft metaalbedrijf Kemcon een bijzonder efficiënte manier van werken. We zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de beheermaatschappij waarmee we onze aankopen doen. Dit zorgt ervoor dat we bijna altijd alle onderdelen voor uw metaalconstructies in Rotterdam in huis hebben en dat we ook grotere metaalconstructies aankunnen. Zo maken wij bijvoorbeeld de volgende metalen constructies:

  • Metaalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Eigen ontwerp constructie in Rotterdam? Vraag een offerte aan!

Ook genieten van de zekerheid van hoogwaardige metaalconstructies? Wij verzorgen graag de metaalbewerking voor uw project in Rotterdam. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?