• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metaalbedrijf Dordrecht

Topkwaliteit metaalconstructies in Dordrecht

Bent u op zoek naar metaalconstructies in Dordrecht waarop u kunt vertrouwen? Dan zal metaalbedrijf Kemcon u niet teleurstellen. Met 40 jaar ervaring op het gebied van metaal op maat weten wij elk type metaalconstructie te maken. Of het nu gaat om een trappenhuis, sierhekwerk, poorten, balustrades, kozijnen of een waslijnsteun; wij zorgen ervoor dat we onze expertise inzetten om voor u de ideale metaalbewerking te realiseren. De hoogwaardige staalconstructies van ons metaalbedrijf zorgen ervoor dat uw bouwproject volledig wordt gedragen door stevig, duurzaam en brandwerend metaal. Zo loopt uw ​​bouw- of renovatieproject vlekkeloos en wordt uw gebouw ondersteund door de beste kwaliteit metaalconstructies uit Dordrecht. Meer weten? Vraag ons naar voorbeelden van eerdere projecten om inspiratie op te doen!

Traditionele betrouwbaarheid, hedendaagse look

Metaalconstructies zijn ideaal voor het ondersteunen van een muur, plafond of dak. En u kunt metaal ook heel goed gebruiken voor externe constructies, zoals trappen en schuttingen. Metaalbedrijf Kemcon heeft jarenlange ervaring met dit materiaal en kan er inmiddels alles van maken. U hoeft het alleen maar te noemen en wij bouwen het! Metaalbewerking in Dordrecht doen we met passie en vakmanschap. Daarom werken wij keer op keer met grote zorg aan uw metalen constructies, totdat u tevreden bent met het resultaat. Uiteraard wordt u betrokken bij elke fase van de ontwikkeling van uw metaalconstructies in Dordrecht. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

 metaalbewerking staalbedrijf Dordrecht hekken deuren trappen

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

De unieke werkwijze van Kemcon

Metaal is een materiaal dat al eeuwenlang voor verschillende constructies wordt gebruikt. Inmiddels hebben we het ambacht geperfectioneerd en kan ons metaalbedrijf elke metaalconstructie in Dordrecht realiseren. Missen we een onderdeel? Dan schakelen wij de hulp in van ons brede netwerk van metaalbedrijven zodat wij uw metaalconstructie alsnog kunnen realiseren. Zo voeren wij voor u de volgende metaalbewerkingen in Dordrecht uit:

  • Metaalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Maatwerk metaalbewerking in Dordrecht? Contacteer Kemcon!

Op zoek naar een metaalbedrijf in Dordrecht dat uw metaalbewerking uitvoert? Laat nu uw metaalconstructies maken door onze vakmensen. Wij verzorgen zowel de levering als de montage bij u thuis of op het bedrijf. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?