• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metaalbedrijf Den Haag

Topkwaliteit metaalconstructies in Den Haag

Metaalconstructies in Den Haag die niet alleen beschermen of dragen, maar er ook modern, strak en speels uitzien vindt u bij metaalbedrijf Kemcon! De hoogwaardige staalconstructies van ons metaalbedrijf zorgen ervoor dat uw bouwproject volledig wordt gedragen door stevig, duurzaam en brandwerend metaal. Kiest u voor metaalconstructies in Den Haag, zoals een poort, trap of kozijn? Dan kunt u contact opnemen met Kemcon. Zo zorgen we ervoor dat we onze expertise inzetten om voor u de ideale metaalbewerking te realiseren. Zo verloopt uw bouw- of renovatieproject vlekkeloos en wordt uw gebouw gedragen door de beste kwaliteit metaalconstructies uit Den Haag. Wilt u een voorproefje van onze metaalbewerking? Vraag ons naar voorbeelden van eerdere projecten waarvoor ons metaalbedrijf diverse metaalconstructies heeft gemaakt of vraag uiteraard vrijblijvend een offerte aan bij Kemcon!

De bijzondere werkwijze van Kemcon

Bij metaalbedrijf Kemcon hebben we alle materialen in huis voor diverse metaalconstructies voor uw huis of bedrijf in Den Haag. Hebben we een onderdeel niet? Dan schakelen wij de hulp in van ons brede netwerk van metaalbedrijven in de omgeving die ons helpen uw ideale metaalconstructie in Den Haag te realiseren. Ook de volgende metaalbewerking in Den Haag voeren wij voor u uit:

  • Metaalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sterke eigenschappen, moderne look

Profiteer van de voordelen dat metaal u kan bieden door te investeren in metaalconstructies in Den Haag van metaalbedrijf Kemcon. Dit geeft niet alleen een boost aan uw verbouwing of renovatie, maar u kunt bij metaalbedrijf Kemcon ook terecht voor hoogwaardig metaal voor het aanleggen van schuttingen, trappen en andere buitendelen die nodig zijn voor de veiligheid en bereikbaarheid van een gebouw of huis. Ons metaalbedrijf kan u helpen met het vervaardigen van diverse metaalconstructies op maat in Den Haag. De metaalconstructies van ons metaalbedrijf zijn modern, sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

 metaal constructie den haag metaalbedrijf

constructiebedrijf

Constructie in Den Haag op maat? Vraag uw offerte aan!

Op zoek naar een metaalbedrijf in Den Haag die uw metaalbewerking van verzorgen? Bij Kemcon bent u aan het juiste adres voor alles wat met metaal te maken heeft. Laat uw metaalconstructies nu maken door onze professionele krachten. We verzorgen zowel de levering als de montage bij uw huis of bedrijf. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?