• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Metaalbedrijf Amsterdam

Ruim 40 jaar ervaring met constructies in Amsterdam

Bent u van plan een huis te bouwen in Amsterdam, bent u met de aanleg van uw tuin bezig of wilt u uw bedrijfspand in de buurt verbouwen? Kemcon is het metaalbedrijf waar u terecht kunt voor de realisatie van al uw metaalconstructies in Amsterdam! Doordat we samenwerken met collega-bedrijven J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken, hebben we een sterke positie in de markt voor metaalconstructies en kunnen u daarom een ​​breed assortiment garanderen. Kemcon kan al uw metaalconstructies op maat bewerken en leveren. Daarnaast verzorgen wij ook de montage van uw metaalconstructies in Amsterdam. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Vraag vandaag nog een offerte aan bij metaalbedrijf Kemcon!

Metaalbewerking van metaalbedrijf in Amsterdam

Wilt u een metaalconstructie voor uw bouwproject in Amsterdam, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan bieden wij ons graag aan als adviseur op het gebied van metaalconstructies en toebehoren. Wij leveren uw metaalconstructie op maat en verzorgen ook de montage. Zo heeft u nergens omkijken naar en worden uw hoogwaardige constructies netjes afgeleverd en gebruiksklaar gemaakt. Uiteraard kunnen wij door onze efficiënte werkwijze ook grote opdrachten op het gebied van metaalconstructies in Amsterdam aan. Meer weten over onze metaalbewerking of heeft u vragen over onze werkmethodes? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Vraag daarbij ook meteen naar onze scherpe prijzen!

.metaalbewerking metaalbedrijf amsterdam tuinhek hekwerk stalen balken

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Effectief te werk gaan met metaalconstructies

Voor al uw metaalbewerkingen in Amsterdam kunt u ons metaalbedrijf terecht. Missen we een onderdeel om uw metaalconstructie te realiseren? Dan vragen we het gewoon aan onze collega-bedrijven in de metaalindustrie. Zo kunnen we in Amsterdam niet alleen hoogwaardige en betrouwbare metaalconstructies leveren, maar doen we dit ook snel en efficiënt en zorgen we ook voor een juiste montage. Meer weten? Neem dan contact op met Kemcon! Zo verzorgen wij de volgende metaalconstructies:

  • metaalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Metaalconstructie in Amsterdam op maat? Neem contact op!

Als ervaren metaalbedrijf in Amsterdam verzorgen wij zowel de levering als de montage van metaalconstructies voor particulieren en bedrijven. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0638516475 of info@kemcon.nl. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor maatwerk metaalbewerking in Amsterdam door het formulier op de website in te vullen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?