• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Constructiebedrijf Utrecht

Topkwaliteit staalconstructies in Utrecht

Bent u op zoek naar stalen constructies in Utrecht die niet alleen beschermen of dragen, maar er ook modern, strak en speels uitzien? Dan zijn de staalconstructies van constructiebedrijf Kemcon precies wat u zoekt! De hoogwaardige stalen constructies van ons constructiebedrijf zorgen ervoor dat uw bouwproject volledig wordt gedragen door stevig, duurzaam en brandwerend staal. Kiest u voor staalconstructies in Utrecht, zoals een poort, trap of kozijn? Ook dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres! De karakteristieke kleur en vorm van onze staalconstructies zorgt ervoor dat uw woning of bedrijf in Utrecht niet alleen goed beveiligd is, maar ook een speelse uitstraling heeft. Wij helpen u graag bij het realiseren van maatwerk constructies in Utrecht. Ook als u op zoek bent naar een specifieke maat of vorm van stalen constructies in Utrecht bent u bij constructiebedrijf Kemcon aan het juiste adres!

De bijzondere werkwijze van Kemcon

Bij constructiebedrijf Kemcon hebben we alle materialen in huis voor allerlei stalen constructies voor uw woning of bedrijf in Utrecht. Hebben we een onderdeel niet? Dan schakelen wij de hulp in van ons brede netwerk van constructiebedrijven die ons helpen uw ideale constructie in Utrecht te realiseren. Ook de volgende constructies in Utrecht voeren wij voor u uit:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Sterke eigenschappen, moderne look

Bent u bezig met een verbouwing en wilt u voor uw project in Utrecht profiteren van de voordelen die staalconstructies kunnen bieden? Ons constructiebedrijf kan u helpen met het vervaardigen van diverse metalen constructies op maat in Utrecht. Kies voor de industriële uitstraling van de stalen constructies van Kemcon. U zult er geen spijt van krijgen! De staalconstructies van ons constructiebedrijf zijn modern, sterk en duurzaam en gaan daardoor lang mee. Wij bieden schuttingen, trappen, balken, deuren, balustrades en meer! Neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

.utrecht constructiebedrijf stalen trappen leuningen

constructiebedrijf

Constructie in Utrecht op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar een constructiebedrijf in Utrecht die stalen constructies voor u kan maken? Bij Kemcon bent u aan het juiste adres voor alles wat met staal te maken heeft. Laat uw stalen constructies nu maken door onze professionele medewerkers. We verzorgen zowel de levering als de montage bij uw huis of bedrijf. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?