• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Constructiebedrijf Rotterdam

Jarenlange ervaring en vakmanschap: dat is Kemcon!

Is een staalconstructie in Rotterdam nodig voor de afronding van uw project, zoals uw huis, tuin of bedrijf? Dan bent u bij Kemcon aan het juiste adres. Kemcon is een constructiebedrijf in Rotterdam dat gespecialiseerd is in alles wat met staal te maken heeft. Wij helpen u graag bij het realiseren van staalconstructies in Rotterdam. Staal biedt veel voordelen, zoals duurzaamheid en brandwerendheid. Wilt u de voordelen ervaren van een stevige, betrouwbare staalconstructie in Rotterdam? Kies dan voor ons constructiebedrijf in Rotterdam. Vraag ons gerust om meer informatie over onze diensten en producten. Wij maken graag voor u een constructie in Rotterdam waar u jarenlang profijt van heeft.

Waarom kiezen voor staalconstructies in Rotterdam

Hoewel het een traditionele constructie is, zijn staalconstructies in Rotterdam zeker niet ouderwets. Tegenwoordig is het een zeer populaire keuze voor het omheinen van een tuin of terrein, het realiseren van een trappenhuis of het verstevigen van uw daken of muren. Ook kunnen stalen constructies in Rotterdam door ons constructiebedrijf worden voorzien van automatische besturingen, bijvoorbeeld voor het openen en sluiten van een poort. De voordelen van metalen constructies in Rotterdam zijn daarnaast:

  • Verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, breedte en uitvoering
  • Verfraait uw huis of eigendom en voegt waarde toe
  • Hoogwaardige materialen
  • Uitermate sterk
  • Onderhoudsvrij
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Constructies in Rotterdam voor particulier en bedrijf

Heeft u als particulier staalconstructies in Rotterdam nodig ter ondersteuning van uw bouwproject? Of bouwt u een nieuw bedrijfspand waarvoor staalconstructies nodig zijn? Bij constructiebedrijf Kemcon maken we allerlei stalen constructies voor zowel bedrijven als particulieren in Rotterdam. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw project. Zo zorgt ons constructiebedrijf ervoor dat er naar uw wensen wordt geluisterd en behandelen wij uw bestelling met de grootste zorg. Kemcon verzorgt echter niet alleen uw levering en montage, maar wij geven u ook advies over de installatie en het onderhoud van uw staalconstructies. Zo bent u van alle gemakken voorzien en hoeft u alleen nog maar te genieten van uw nieuwe aanwinst! Vragen over onze werkwijze of bestelmogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

rotterdam staalconstructiebedrijf metaal hekwerk

constructiebedrijf

Constructie in Rotterdam op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Op zoek naar een constructiebedrijf in Rotterdam die stalen constructies voor u kan maken? Laat uw metalen constructies realiseren door onze professionele staalbewerkers. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?