• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Constructiebedrijf Dordrecht

Ruim 40 jaar ervaring met constructies in Dordrecht

Woont u of werkt u in Dordrecht en bent u op zoek naar hét constructiebedrijf dat uw staalconstructies kan realiseren? Bij bouwbedrijf Kemcon zit u dan goed! We werken samen met collega-bedrijven J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken om een ​​breed assortiment te garanderen en een scherpere positie in te nemen op de markt voor staalconstructies. Dit betekent dat wij alle constructies in Dordrecht voor u op maat kunnen maken. Daarnaast verzorgen wij ook de levering en montage van uw constructies, zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Als dat u niet als muziek in de oren klinkt, bieden we ook nog eens verschillende andere diensten aan. Zo maken we staalconstructies zoals balken, binten, spanten, profielen en kozijnen, maar ook trappen, balustrades, deuren en hekwerken. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met constructiebedrijf Kemcon!

Werkzaamheden van constructiebedrijf in Dordrecht

Voor bovenstaande en andere maatwerk constructies in Dordrecht kunt u contact opnemen met constructiebedrijf Kemcon. Wij leveren uw constructie op maat en verzorgen ook de montage. Zo heeft u nergens omkijken naar en worden uw hoogwaardige constructies netjes afgeleverd en gebruiksklaar gemaakt. Wilt u een staalconstructie voor uw bouwproject in Dordrecht, maar weet u niet goed waar te beginnen? Dan bieden wij ons graag aan als adviseur op het gebied van staalconstructies en toebehoren. Ook voor kleinschalige constructies in Dordrecht, zoals een enkele balk of spant, kunt u bij ons constructiebedrijf terecht. Uiteraard kunnen wij door onze slimme werkwijze ook grote opdrachten op het gebied van staalconstructies in Dordrecht aan. Wij staan ​​graag voor u klaar in Dordrecht!

.dordrecht staalconstructiebedrijf deuren profielen

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Slim werken met staalconstructies

Doordat wij nauwe relaties onderhouden met collega-bedrijven, kunnen wij ervoor zorgen dat wij altijd als eerste de onderdelen in huis hebben om uw staalconstructie in Dordrecht te realiseren. Wilt u niet alleen een hoogwaardige en betrouwbare constructie in Dordrecht, maar ook van een constructiebedrijf dat dit snel en efficiënt kan leveren? Neem dan contact op met Kemcon! We werken bijvoorbeeld aan:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Constructie in Dordrecht op maat? Neem contact op!

Als ervaren constructiebedrijf in Dordrecht verzorgen wij zowel de levering als de montage van stalen constructies voor particulieren en bedrijven. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 0638516475 of info@kemcon.nl. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw staalconstructies in Dordrecht door het formulier op de website in te vullen.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?