• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Constructiebedrijf Den Haag

Ruim 40 jaar ervaring met constructies in Den Haag

Bent u op zoek naar een constructiebedrijf in Den Haag dat uw staalconstructies kan realiseren? Bij Kemcon bent u aan het juiste adres! Kemcon is een constructiebedrijf in Den Haag dat samenwerkt met J.P. Toet Constructiewerken en Kemto Constructiewerken. Door samen te werken nemen we een concurrerende positie in de markt in. Op deze manier kunnen we bijna alle mogelijke constructies in Den Haag maken. Denk bijvoorbeeld aan stalen hekken, poorten, profielen, kozijnen, balken of trappen. Mochten wij niet de middelen hebben om uw constructie in Den Haag te realiseren? Dan heeft ons constructiebedrijf voldoende contacten in de branche om u toch verder te kunnen helpen. Neem voor al uw stalen constructies contact op met constructiebedrijf Kemcon in Den Haag!

Werkzaamheden van constructiebedrijf in Den Haag

Ons constructiebedrijf in Den Haag levert allerlei stalen constructies op maat en verzorgt ook de montage aan huis of op uw bedrijf. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken als u een bestelling plaatst bij constructiebedrijf Kemcon in Den Haag. Wilt u bijvoorbeeld een trap- of tuinhek, spijlenhek of sierhek laten plaatsen? Vertel ons uw voorkeuren en wij realiseren uw constructie in Den Haag in een mum van tijd. Ook voor kleinschalige staalconstructies in Den Haag kunt u bij ons constructiebedrijf terecht, zoals een enkele balk of andere onderdelen die van staal moeten worden gemaakt. Uiteraard kunnen wij door onze slimme werkwijze ook grote opdrachten op het gebied van stalen constructies in Den Haag aan. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

.den haag constructiebedrijf staalframebouw

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Slim werken met staalconstructies

Doordat ons constructiebedrijf in Den Haag in hetzelfde pand is gevestigd als de beheerder waarmee wij gezamenlijk middelen en onderdelen inkopen, kunnen wij snel en gemakkelijk werken. Zo kunnen we ons sterk positioneren in de markt voor staalconstructies in Den Haag en blijven we koploper op het gebied van innovatieve staaloplossingen. Een greep uit ons werk:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Constructie in Den Haag op maat? Neem contact op!

Als ervaren constructiebedrijf in Den Haag verzorgen we zowel de levering als de montage van staalconstructies voor particulieren en bedrijven. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw stalen constructies in Den Haag door het formulier op de website in te vullen. Voor meer informatie, vragen of advies kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?