• 40 jaar ervaring
  • Vrijblijvende offerte
  • Staalconstructies op maat
  • Levering en montage

Constructiebedrijf Amsterdam

Kwalitatieve stalen constructie in Amsterdam

Voor alle innovatieve bouwideeën op het gebied van staal in Amsterdam kunt u bij constructiebedrijf Kemcon terecht. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw staalconstructies op maat! Wij maken bijvoorbeeld staalconstructies waar u jaren plezier want zult hebben en zorgen bovendien voor levering en montage in Amsterdam. Een staalconstructie in Amsterdam biedt in elke toepassing vele voordelen. Zo zorgt staal voor extra stevigheid en brandveiligheid binnen een woning of gebouw. Daarnaast kunnen staalconstructies tegen een stootje en zijn ze onderhoudsarm. Daarom kunt u in Amsterdam ook metalen constructies gebruiken voor een buitendeel, zoals een schutting of een trap. Genieten van een prachtige moderne woning in een bedrijfspand met de zekerheid die staal in Amsterdam kan bieden? Kies dan voor constructiebedrijf Kemcon!

Maatwerk staalconstructie van Kemcon

Wilt u uw klanten verrassen met de moderne uitstraling van uw bedrijfspand? Of wilt u een eigen serre in Amsterdam waarin u heerlijk kunt ontspannen in de wetenschap dat uw stalen aanbouw veilig en betrouwbaar is? Ga dan direct naar constructiebedrijf Kemcon voor een vrijblijvende offerte! Of het nu gaat om stalen balken, schuttingen, uitbouwen, doorbraak of trappen; er is niets dat wij bij Kemcon niet van staal kunnen maken. Zelfs voor constructies met glas in Amsterdam kunt u bij ons constructiebedrijf terecht. Graag laten wij u een kijkje nemen naar de constructies die wij al voor diverse klanten hebben gemaakt. Zo doet u ook inspiratie op voor uw volgende staalconstructie in Amsterdam! Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons constructiebedrijf op voor meer informatie.

 amsterdam constructiebedrijf metaal onderdelen staal spinten

Op zoek naar staalconstructies, stalen trappen of hekwerken?

Kemcon Constructiebedrijf levert vrijwel alles wat van staal te maken is.
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Constructiebedrijf Kemcon in Amsterdam

Wat u misschien niet weet, is dat constructiebedrijf Kemcon ook een bijzondere manier van werken heeft. Zo zijn wij gevestigd in hetzelfde pand als de beheermaatschappij waarmee wij onze aankopen doen. Dit zorgt ervoor dat we bijna altijd alle onderdelen voor uw constructies in Amsterdam in huis hebben en dat we ook grotere staalconstructies aankunnen. Daarom is ons constructiebedrijf koploper op het gebied van staalbouw voor uitbouw, portalen, schuttingen, trappen en meer. Zo maken wij bijvoorbeeld de volgende staalconstructies:

  • Staalconstructies voor doorbraak, uitbreiding en stalen ondersteuning
  • Stalen trap inclusief traphekken
  • Hekwerk met diverse schuttingvullingen (balkonomheining, waslijnsteunen, tuinhekken, inbraakwerende spijlen)
  • Levering van elektrische en hydraulische systemen voor woningaanpassingen
  • Stalen toegangspoorten en deuren
constructiebedrijf

Eigen ontwerp constructie in Amsterdam? Vraag een offerte aan!

Een briljant idee voor een staalconstructie in Amsterdam? Of wilt u gewoon kunnen genieten van de zekerheid van staalconstructies? Wij horen het graag. Bij Kemcon vindt u alles wat met staal te maken heeft. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via 0638516475 of door te mailen naar info@kemcon.nl

Blijf op de hoogte

Volg ons op Facebook & Instagram

Offerte aanvragen of advies nodig?