K - Kemcon, constructie en kwaliteit horen bij elkaar.
RSS

Recente posts

Update verandering van L.Kemper B.V. Naar Kemcon

Categorieën

Update Kemcon
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Update verandering van L.Kemper B.V. Naar Kemcon

Na een zeer rommelige en trieste tijd is het dan zo ver. De eerste opdrachten zijn binnen aan het komen. Ben heel blij dat onze klanten het vertrouwen in ons niet verloren zijn en weer terug komen. De toekomst kan ik nu weer met.wat meer vertrouwen tegemoed zien

Het is wel heel vreemd al die veranderingen. Je hebt een bedrijf waar 12 man voor je werken. Op een zwarte een zwarte dag ga je failliet en weet je niet wat je overkomt. Al de spullen die je hebt en waar je al die jaren hard voor gewerkt om ze bij elkaar te krijgen worden bij je weggehaald en je kunt ze terug kopen op een veiling. Al die mensen die al die jaren bij je gewerkt hebben en het bedrijf gemaakt hebben tot wat het was. Een grote familie waren allemaal op straat. Eerst een kantine vol mensen nu staat er een tafel met 4 stoelen er omheen. Een werkplaats met lege plekken waar eerst machines stonden maar we de mogelijkheid niet kregen ze op de veiling terug te kopen.

Ben heel blij dat we na het faillissement deze weg nog in hebben kunnen slaan om het bedrijf weer op te bouwen en het vertrouwen in de toekomst neemt met de dag toe. Met z'n vieren kunnen we ook een hoop mooie dingen maken en zorgen dat we er een boterham uit halen. Een paar van de werknemers hebben gelukkig een andere stek gevonden. Echt rust geeft het pas als iedereen zijn/haar weg weer gevonden heeft.

Ik wil op deze manier alle mensen die voor ons gewerkt hebben en zeker de laatste tijd veel te verduren hebben gehad en nog hebben nogmaals hartelijk bedanken voor de jarenlange samenwerking en de mooie dingen die we gerealiseerd hebben met z'n allen.

Het is nu een nieuwe tijd en een nieuw bedrijf. We gaan er voor.

Louis kemper jr

4 Reacties op Update verandering van L.Kemper B.V. Naar Kemcon:

Comments RSS
telicando marafecco on vrijdag 21 november 2014 00:21
Moderne-Tag Tag ueblich jederzeit ueber das Internet und es gibt viele verschiedenen Websites Attribut a large breite Palette von Wetten Sie zu bekommen a Menge verschiedenen Aktivitaeten . telicando marafecco http://telicandomarafecco24.com telicando marafecco
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 15:49
Es ist sicherlich einfach keine Mangel von Wetten Veranstaltungsorte , wenn Sie moechten teilnehmen teilzunehmen in Online- Sport Wetten. réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie


réplicas de relojes on zaterdag 29 november 2014 18:01
Diese Arten von Organisationen befinden USA und auf der karibischen Insel Nationen. réplicas de relojes http://www.replicarelojesrapido.com réplicas de relojes
Reageren op een reactie


Réplica de relojes datejust on zaterdag 14 juli 2018 05:08
El reloj Rolex es muy bonito, compré un reloj Rolex aquí, este reloj Rolex se ve muy de moda. Esta tienda es genial, el servicio del propietario es muy bueno, súper como este estilo Rolex, compra en esta tienda, ¡no te arrepentirás!
Reageren op een reactie

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint